Back in miami
Blijf op de hoogte en volg Susan
27 Mei 2008 | Verenigde Staten, Miami
Boston was een geweldige stad en na 6 dagen had ik de hele stad wel gezien en ben ik met de bus van Chinatown Boston naar Chinatown New York gereist.
In New York zat mijn hostel precies naast Central PArk echt een super locatie. En aangezien het weer heel aardig was heb ik een aantal uurtjes in het park doorgebracht.
Het was wel echt mega druk in New York. De laatste keer dat ik er was vroor het 11 graden en zag je maar weinig mensen op straat of bij toeristische plaatsen. Nu kon je echt over de koppen lopen. Niet alleen in de straten maar ook in het park.
Dat betekent dus 2 uur in de rij staan om je kaartje te kopen voor Ellis Island (Ellis Island: Dit is het eiland waar tussen 1892 en 1958 ontzettend veel schepen met Europese immigranten aankwamen. Ze werden hier van de boot gehaald, medisch gekeurd en ingeschreven als Amerikaanse burgers als ze door de keuring kwamen) en dan nog 2,5 uur in de rij staan om ook werkelijk op de boot te kunnen om er heen te gaan. Nou moet ik zeggen dat het een stuk interessanter was dan ik me had voorgesteld.
Daarna was de zin om 2,5 uur in de rij te gaan staan voor het Empire statebuilding wel erg nihil geworden, aangezien ik er al eens bovenop heb gestaan heb ik dat maar verder overgeslagen.
Het was zo druk in New York omdat er 3 activiteiten tegelijk aan de hand waren. Memorial weekend, Fleetweek en de brooklynbridge werd 125 jaar oud.
Maar verder weer enorm genoten van New York en het slenteren door de leuke verschillende wijken.
Voor mijn laatste dagen heb ik er toch voor gekozen om naar Miami te gaan om nog even echt te relaxen op het strand. Al ben je dan op vakantie een stad bekijken is best wel vermoeiend.
Ja nog maar een paar daagjes en ik vlieg al terug.
Tot snel allemaal en bedankt voor alle leuke reacties die ik heb gehad tijdens mijn reis.
Kus Susan
28 Mei 2008 - 06:06
Annemie:
Nou meis,
Nog ff lekker relaxen op het strand, en je rugzak stevig gevuld van al je avonturen en belevenissen, we willen ze allemaal horen en natuurlijk al je foto`s bekijken!
Have a good flight!!xx We zien je weer in Nuenen! Hopelijk is je huisje schoon, je tuintje klaar en de koelkast gevuld! Vast wel!
Big hugh Annemie -
28 Mei 2008 - 09:13
Marleen:
Geniet nog even lekker op het strand! En daarna een goede reis terug!
Tot 15 juni, dan kunnen we je verhalen live horen!
X Marleen -
28 Mei 2008 - 11:10
Jessica:
Echt een gave reis heb je gehad!!!
Nu weer snel naar huis toe om samen met ons het kampioenschap te vieren :-D!!!!!!!!!!!
Liefs Jess -
28 Mei 2008 - 17:57
Marjon L.:
Hey meis,
Relax ze nog ff!!! En tot snel maar weer!!!
Dikke X Marjon -
30 Mei 2008 - 12:19
Jolanda:
he suus,
geniet nog maar even lekker daar, want je zit zo weer in het ''saaie'' nederland.
Fijn dat je er volgende week wel bij bent om ons kampioenschap nog is effe te vieren en daar moet natuurlijk op gedronken worden!!
Nog veel plezier, een goeie terugreis en zie je snel! dikke kus Jo -
30 Mei 2008 - 16:45
Susan :
Hey Susan,
Nou dan zit het er alweer bijna op. Ben wel blij dat je dadelijk weer terug bent. Ik heb nu vier weken vakantie, dus kunnen we weer héél véél bij kletsen!
Goede terug reis en tot maandag!!! -
30 Mei 2008 - 19:54
Paula:
Hoi Susan,
Leuk om al die tijd je verhalen te lezen en je foto's te zien.
Paula -
30 Mei 2008 - 20:52
Carolien:
Voor jou misschien wel niet zo leuk...maar, JOEHOE! Je bent er weer bijna!
Geniet er nog maar even lekker van, ook van het weer, want hier regent het steeds!