Mijn eerste verblijfplaats
Blijf op de hoogte en volg Susan
23 Januari 2008 | Costa Rica, San José
Natuurlijk zal ik in de acht weken dat ik Spaans ga leren niet alleen met mijn hoofd in de boeken zitten. Ik wil zo veel mogelijk van het land zien en te weten komen, dus er zullen genoeg uitstapjes worden gemaakt.
Wanneer mijn Spaanse les er helemaal op zit heb ik nog acht weken om rond te gaan trekken in Costa Rica Panama en Nicaragua. Hoe de route precies gaat lopen, dat weet ik nog niet dat zien we te plekken wel.
Mocht je mijn verhalen willen volgen dan kun je ze dus op mijn site blijven lezen, reacties kun je natuurlijk ook altijd kwijt.
24 Januari 2008 - 23:48
Annemie:
Nou Suus,
Spannend, het grote avontuur gaat bijna beginnen, wij wensen je super veel succes en vooral plezier op je grote reis, dat je maar veel positieve bagage in je rugzakkie mee terug brengt, ik ga je volgen via deze site xx Annemie! -
30 Januari 2008 - 08:38
Marjon:
Hey Suus,
Natuurlijk ga ik je website volgen. Vind het echt super wat je gaat doen. Maar eerst nog carnaval! Tot vrijdag x Marjon -
30 Januari 2008 - 21:06
Rob En Ben:
Eeeeeeeeeej lief Suuske!!
Alles oke met je? Zal wel, heb je vanmiddag nog gesproken. ;)
Heb enorm veel zin om morgenavond nog even met z'n drietjes te eten en te drinken, en wie weet mekaar nog even te zien met carnaval. Echt heel erg gaaf wat je gaat doen en Ben en ik gaan je vanaf hier zeker volgen. Je hebt er echt wel lef voor nodig om dat in je uppie te gaan doen, maar jij bent zeker iemand dit dit allemaal kan en ook wil.
Doen we ooit nog Peking Express? Lol ;)
Take care en tot morgen.
XxX Rob en Ben -
05 Februari 2008 - 00:17
Nien&Rut:
Hey meis,
Het is bijna zover!! Even bijkomen van carnaval, maar dat komt wel goed. Ik en Rut zullen je ook zéér zeker volgen. Wel spannend of niet maar zeker een ervaing en uitdaging die niemand je kan afnemen!
Nou Suus misschien nog tot snel..
Vond het gezellig met carnaval en al je enthousiastme is beloond he ;-)
Liefs Nien & Rut. -
05 Februari 2008 - 17:05
Carlijn:
Hey Suus,
Actief bezig geweest aan deze site.
Je had zeker niets te doen. (grapje)
Het ziet er in iedergeval allemaal goed uit.
Tot vrijdag.
PS: het begint om 20.00 uur i.p.v zeven.
Zorg wel dat je iets hebt gegeten
maar niet te veel.
Carlijn -
06 Februari 2008 - 16:08
Marijke:
Hey Lieve Sus,
Super leuk je site, ik heb er toch ook maar een gemaakt, kunnen we elkaar een beetje volgen! Wouw nog een paar daagjes en voor mij nog ruim een week, joehoe ik heb er iig al heel veel zin in!
Ik zie je snel..
xx