Miami - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Susan Eekelen - WaarBenJij.nu Miami - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Susan Eekelen - WaarBenJij.nu

Miami

Blijf op de hoogte en volg Susan

09 Mei 2008 | Verenigde Staten, Miami

Zo mijn laatste dagen in Costa Rica zitten erop. Inmiddels ben ik al naar de USA gevlogen.

IK heb met pijn in mijn hart afscheid genomen van de Costaricaanse stranden, steden en mensen.

Mijn laatste 2 dagen heb ik in San Jose doorgebracht om nog wat last minute te shoppen.
Afgelopen zondag was mijn vlucht naar de USA. NEt als bij aankomst ging nu het vervoer naar de lchthaven niet geheel volgens planning. Mijn taxi zou me om 10.00 ophalen. Het is een uur rijden naar de luchthaven en om 13.00 was mijn vlucht. Om 10.20 was de taxi er nog niet en ik heb de mevrouw van de receptie maar even laten bellen. NA 5 keer op en neer gebeld te hebben komt dan eindelijk om 11.00 mijn taxi.
Toen had ik dus inmiddels wel een beetje haast. De taxichauffeur heeft dan ook extra hard gereden en door alle rode stoplichten heen. Even niet kijken en dan ben je in een half uurtje op de luchthaven.

In de USA wilden ze me in eerste instantie niet binnen laten. Omdat ik geen baan heb dachten ze dat ik wel heel graag wilden blijven in het beloofde land en nooit meer weg zou gaan. Na een uur bij homeland security te hebben gezeten, belachelijk te zijn ondervraagd en mijn hele bagage van onder tot boven compleet was doorzocht mocht ik dan eindelijk toch het land in en mijn bagage snel doorchecken naar mijn volgende vlucht naar MIAMI.

In Miami heb ik de volgende dag mijn vriendinnetje Susanne weer in de armen gesloten. We hebben echt een supertijd gehad. Niet alleen met zijn tweeen maar ook met Kim en de familie meuwissen.

Bedankt nog allemaal voor de gezellige dagen, ik heb genoten!!

Nu heb ik nog 2 dagen hier in Miami voor ik door vlieg naar North Carolina. Mijn vader is hier een aantal dagen voor zijn werk, dus dat is wel gezellig om hem dan even op te zoeken.

Weer leuke dingen dus om naar uit te kijken.

x Susan

Voor diegene die het graag willen weten, arriveer ik op 2 juni om 7.40 op Dusseldorf (delta 024)

• 10 Mei 2008 - 17:43

Marjon L.:

Ha Suus,

Van de ene kant jammer om CR te verlaten maar als je deze foto`s ziet.... dat ziet er toch ook weer zeer paradijselijk uit!!! Wel leuk om weer even wat bekenden te zien daar. Nog heel veel plezier de laatste paar weken, geniet er nog lekker van!!!! Wanneer kom je nu precies terug???

Kus Marjon

• 13 Mei 2008 - 10:34

Loes:

Hey Susan,

Wat vliegt de tijd om zeg! Ik lees dat je alweer bijna naar Nederland komt. Ik hoop dat je een leuke tijd in Miami hebt gehad. Geniet nog van de laatste weken!

X Loes

• 13 Mei 2008 - 16:10

Geert:

Hee Eekel,

tijd gaat inderdaad snel!!! Foto's zien er zeker relaxed uit! Hier is alles oké! Flink koninginnenacht en dag gevierd 0-: Jaarlijkse feestje bij Jolanda was ook weer lachuh!! Nuenen dames 1 kampioen!! Zit jij aan de andere kant van de wereld..... maar wel super mooi daar!

Geniet er nog even van en tot binnenkort!!

Groeten Geert en Carolien :-)

• 14 Mei 2008 - 16:15

Susanne:

Heel raar om mezelf op de foto's van jouw pagina te zien. Wel super dat we deze herinnering samen hebben! Ik ben al aan het aftellen! Tot snel! x

• 19 Mei 2008 - 10:55

Anne:

geniet ervan de laatste weken en kom dan maar weer snel veilig gezellig naar huis!

tot snel, x Anne

North Carolina

09 Mei 2008

Miami

30 April 2008

cariben, vulkanen en bestolen worden......

15 April 2008

Einde school, begin reis!

07 April 2008

Afscheidsfeest

23 Januari 2008

Mijn eerste verblijfplaats
Susan

Ja het is dan eindelijk zover. Over een kleine 3 weken vertrek ik naar Costa Rica. De eerste 5 weken zal ik verblijven in het plaatsje San Rafael de Coronado. Dit is een klein plaatsje dat ongeveer 10 kilometer van de hoofdstad San Jose ligt. In San Rafael ligt de Talenschool op een oude koffieplantage, waar ik op 18 februari begin met een vier weekse cursus Spaans. Wanneer de vier weken erop zitten trek ik verder naar het westen naar het plaatsje Jaco Beach. Zoals de naam al zegt ligt het aan zee. Jaco Beach is vooral heel geliefd bij de surfers. Wellicht gaan ik dus ook nog even een cursus surfen volgen, naast de vier weken Spaanse les die ik hier wederom ga volgen. Natuurlijk zal ik in de acht weken dat ik Spaans ga leren niet alleen met mijn hoofd in de boeken zitten. Ik wil zo veel mogelijk van het land zien en te weten komen, dus er zullen genoeg uitstapjes worden gemaakt. Wanneer mijn Spaanse les er helemaal op zit heb ik nog acht weken om rond te gaan trekken in Costa Rica Panama en Nicaragua. Hoe de route precies gaat lopen, dat weet ik nog niet dat zien we te plekken wel. Mocht je mijn verhalen willen volgen dan kun je ze dus op mijn site blijven lezen, reacties kun je natuurlijk ook altijd kwijt.

Actief sinds 23 Juli 2012